Stichting Bellydance Foundation wenst iedereen een gezond en energie vol 2013!

Hallo allemaal.

Stichting Bellydance Foundation wenst iedereen een gezond en energie vol 2013. Dit jaar is dan ook een bijzonder jaar voor Stichting Bellydance Foundation, WE HEBBEN IETS TE VIEREN!!!
Vandaag 5 JANUARI 2013 is het 12,5 jaar geleden dat Stichting Bellydance Foundation voor het eerst haar dansdeuren opende! Marianne Kooren heeft met veel passie op 5 juli 2000 de Bellydance Foundation opgericht met als doel het buikdansen bij een breder publiek bekend te maken…! Weinig mensen waren in die tijd bekend met deze dansvorm. Anno 2013 is het buikdansen een alom erkende dansvorm die door vrouwen en mannen! met een diverse culturele achtergrond over de hele wereld beoefend wordt.

Dit koperen jubileum is een mooie mijlpaal, welke nooit bereikt had kunnen worden zonder de hulp en inzet van alle enthousiaste danseressen, muzikanten, leerlingen, collega’s, fondsen, donateurs en de ook zo belangrijke vrijwilligers achter de schermen. Met elkaar hebben we deze prestatie voor elkaar gekregen. De Stichting Bellydance Foundation dankt iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan het voortbestaan van deze vrijwilligersorganisatie!

Voor de toekomst hopen wij door muziek en dans de kloof tussen Oost en West met elkaar te helpen overbruggen.

Stichting Bellydance Foundation

Geef een reactie