Workshops

Workshops Oriëntaals Buikdansen voor volwassenen

Vanaf € 27,50 per persoon (aantal personen in overleg).
Een aanrader, als verrassing en cadeau voor de jarige of voor de bruid op haar vrijgezellenfeest.
Voor bedrijven, instellingen, scholen, enz……of zomaar, omdat het zo bijzonder leuk is! Ook op locatie!
Let op! Voor scholen gelden speciale tarieven.

Workshops Oriëntaals Buikdansen voor kinderen

Buikdanseressen, ze lijken zo uit de sprookjes van Duizend en een Nacht te zijn gestapt. Met name hun kleding is zo mooi en schitterend dat je alleen al dáárvan onder de indruk raakt. De stoffen die daarbij worden gebruikt zijn vaak heel mooi glimmend en met gouddraad en pailletten versierd. Door de muntjes en kraaltjes die meestal op de rok, jurk of heupsjaal zijn genaaid hoor je tijdens het dansen een feestelijk en rinkelend geluid.

Maar…….. bij de workshop oriëntaals buikdansen draait het in eerste instantie niet om de kleding, maar om het bewegen en plezier maken! Bij het buikdansen leer je je lichaam te beheersen zodat je ‘geïsoleerd’ kunt dansen. Dat wil zeggen dat je je heupen en schouders apart van elkaar kunt bewegen. Zoals je begrijpt is dat best moeilijk en zul je flink moeten oefenen voordat je die techniek goed beheerst! Bij het buikdansen doen ook de armen mee; je leert ze op een sierlijke manier te bewegen, waardoor de dans mooier wordt.
Aan deze geweldige workshops kunnen ook meisjes deelnemen die al eerder een workshop hebben gevolgd. Of wat dacht je ervan, je verjaardag op deze bijzondere manier te vieren?!? Deze workshops worden veelal gegeven op scholen en in wijkaccomodaties.

De workshops worden gegeven door Linda Hermus en Yasmin Franka. Zij zijn ruim 20 jaar in buikdansen gespecialiseerd en zijn aangesloten bij de Bellydance Foundation waarmee zij regelmatig voorstellingen, workshops en demonstraties verzorgen.